VÄLKOMMEN TILL MALM SVENSKA UNGDOMSFÖRENING!

 

Under Aktuellt nedan ser du vad som händer på Solhem!

Följ oss också på Facebook.

 

AKTUELLT

HÖSTENS VERKSAMHET 2020 (med reservation för coronapandemin)

Musiklek med Ludde, Sussi  och Macke för barn 0-4 år, torsdagar kl 10, fr.o.m. den 20.8. - OBS! På grund av det försämrade coronaläget har musikleken flyttats till nätet. Följ med musikleken på Nylands Svenska Ungdomsförbunds  Facebook-sida torsdagar kl 10. Programmet finns tillgängligt hela dagen ända till kvällen!

Dramaklubb för åk 3-6.Vi söker fortfarande efter ledare för dramaklubben och hoppas kunna starta den regelbundna verksamheten under höstterminen. I varje fall strävar vi efter att ordna 1 - 2 dramaveckoslut.  Intresseanmälningar till beatrice.wallman@gmail.com eller per sms till 050 3845226. -  Detta är för dig som är intresserad av teater och drama. Vi arbetar med improvisation, teaterövningar, rollspel, röst och rörelse. Drama är spännande, lärorikt och framför allt roligt!

Dessutom planeras öppen kväll/"ungdomshäng" för ungdomar. Följ med info på www.malmsvenskauf.fi och på Malm Svenska Ungdomsförenings Facebook-sida.

Improvisationsteaterövningar onsdagar kl 18.30-20 fr.o.m. den 2.9. för vuxna och unga. Vi går igenom improns grunder: samarbete, spontanitet och kommunikation och bekantar oss med olika delområden inom drama och teater. Vi siktar på att uppföra någonting för publik. Ett teaterbesök brukar också ingå i terminens program.  - Inga förhandskunskaper krävs. Skrattgaranti!  Ledare Nina Tikkanen. Deltagaravgift 5 € per gång. Anmälningar till erja.lindfors@kolumbus.fi.

Månadsmöte med tema och kaffeservering den 24.9. kl 18.30 (torsdag) och den 22.10. kl 18.30 (torsdag). Mera info på hemsidan www.malmsvenskauf.fi och på Malm Svenska Ungdomsförenings Facebook-sida.

Svenska Dagen firas den 6.11. Tid och plats meddelas senare.

Julbasar  söndagen den 22.11. kl. 12-15. Missa inte MSUFs traditionella julbasar! Det vankas lotteri, handarbeten, bakverk, lopptorg, varm korv,  Malms bästa våfflor med vispgrädde och sylt, kaffe med dopp, tomtar i vrårna och en härlig stämning.

Julvaka dem 2.12. kl 17-19 tillsammans med Norr om Stans klubbar. Program av klubbarna, pepparkaksbak, julgröt och pyssel. Hela familjen välkommen! Mera info följer senare på www.malmsvenskauf.fi och på Malm Svenska Ungdsomsförenings facebook -sida.

Förfrågningar om verksamheten tfn 050 3845226 (helst sms) eller per epost till beatrice.wallman@gmail.com.

Uthyrning. Har du en fest på kommande? Då kan du hyra festsalen och/eller buffén samt köket på Solhem - se mera info på hemsidan www.malmsvenskauf.fi. Bokningar och förfrågningar tfn 050 385 2323/Ahlfors kl 18-20.

 

VÄLKOMMEN! Vi ses på Solhem!